Faciliteter

3D PRINT

En Formlabs SLA printer gør det nemt at lave professionelle print med høj detaljegrad.

FDM og SLA Print
Hos MH Tech har vi egne FDM og SLA printere i en kvalitetsklasse der gør det nemt at producere højpræcisions emner. 
Med SLA “Engineering Materials” er det desuden muligt at producere emner med materialeegenskaber der kan anvendes direkte som komponenter i maskiner og apparater. Det giver helt nye muligheder for udvikle og producere innovative løsninger til en uhørt lav pris og hurtigt tempo.

MASKINBEARBEJDNING

Metalarbejde
For at kunne tilbyde hurtig og effektiv udvikling og produktion, har vi hos MH Tech et fuldt udstyret metalværksted. Så hvad enten der skal bores, fræses, drejes, svejses, slibes eller lign., så har vi udstyret og medarbejderne. Det giver os bl.a. mulighed for at tilbyde Rapid-Prototyping af dine koncepter, uden at gå på kompromis med kvaliteten.

CNC Fræsning
Hos MH Tech er vi specialister i effektiv lav-volume CNC fræsning. Vi udvikler faktisk vores egne maskiner, udstyr og software til netop dette. Det betyder at vi kan tilbyde professionel maskinbearbejdning til langt under markedsprisen og med ekstremt hurtig levering. 

ELEKTRONIK

Produktion, Fejlsøgning og Rework
Loddekolbe, multimeter, oscilloskop strømforsyning og komponentlager. Meget mere behøver man ikke for at kunne bygge, teste, fejlsøge og reparere elektronik. Men det hjælper selvfølgelig hvis man har lidt ekstra udstyr og erfaring med at bruge det. Hvad enten du skal have produceret industrielle styreskabe eller mikroskopisk elektronik, så har vi udstyret til at håndtere det.

iC-LNB evaluation setup

TESTS OG MÅLING

Præcision og Repeatability
Udstyr til tests og måling kan ofte være meget dyrt i anskaffelse, især hvis man kun skal bruge det få gange. Hos MH Tech har vi derfor investeret i udstyret for dig. Vi har bl.a. udstyr til at udføre styrke, temperature og tryktests, samt mikroskopi og opmåling på mikrometer niveau.