Services

PRODUKTUDVIKLING

System Specifikation
Hos MH Tech specialiserer vi os i produktudvikling af mekatroniske apparater og maskiner, og vi er med hele vejen fra ide til endelig produktion. Det betyder også at vi er dygtige til at lave den rette system specifikatione, helt fra start af, hvor der både tages hensyn til mekaniske, elektroniske og software mæssige krav og målsætninger.

Mekanisk Konstruktion
Skal du bruge hjælp til større eller mindre udviklingsopgaver inden for mekanisk konstruktion, så er MH Tech din rette partner. Vi har dygtige specialister inden for højpræcisions maskindesign, samt apparater til både industri og forbrugermarkedet.

Elektronisk Design
Fra ide til færdigt produkt, så hjælper MH Tech dig med at designe og få produceret den elektronik som er nødvendig for at dit produkt fungerer optimalt. Vi har stort erfaring med bl.a. mange sensor teknologier, trådløs kommunikation og low-power løsninger. 

Firmware og Software
Skal du bruge firmware til din elektronik, eller mindre programmer til f.eks. tests og visualiseringer? Så er du kommet til de rette. Hos MH Tech hjælper vi med at udvikle robuste applikationer til dit produkt, så du får et fuldt fungerende apparat der er klar til at blive taget i brug.

TEKNOLOGI IMPLEMENTERING

Sensor Teknologi
Gennem en lang række projekter har MH Techs ingeniører tilegnet sig et bredt kendskab til mange forskellige sensorer og måleteknologier. Vi hjælper gerne med sparring og forslag til hvordan du kan udnytte moderne sensor løsninger.

Robot & Automation
Overvejer du om det kan betale sig at automatisere din produktion, så spørg MH Tech til råds. Vi guider dig til de rigtige automationsløsninger og kan bl.a. hjælpe med at implementere moderne Kollaborative Robot løsninger.

IoT & IIoT
Hvis Internet-of-Things er det nye sort, så må Industrial-Internet-of-Things være det nye metal-grå. MH Tech hjælper med at få dine maskiner koblet på internettet på en måde som giver mening for netop dig og dine behov. Vi vejleder i forhold til data og sikkerhed, og hjælper med at implementere skræddersyede løsninger.

KONCEPT VALIDERING

Rapid Prototyping
Med vores fuldt udstyrrede værksted er MH Tech den perfekte partner til produktion af prototyper i alle størrelser og stadier. Vi udnytter nogle af de nyeste 3D print teknologier, og så er vi eksperter i effektiv maskinbearbejdning af plast og metal emner.

Sparring og Rådgivning
Har du brug for sparring eller rådgivning vedrørende et projekt eller et innovativt koncept? Så er vi glade for at kunne tilbyde den ekspertise som MH Techs ingeniører har tilegnet sig gennem en lang række af projekter med. Vi kan med garanti hjælpe med at stille de rigtige spørgsmål og afdække de vigtigste problemstillinger.

Test Design
Skal du have testet eller valideret dit produkt, så lad os hjælpe med at designe og producere de relevante tests og testudstyr. Vi kan hjælpe med alt fra små test-jigs til fuldt automatiserede setups. Vores værksted er desuden udstyret med en række udstyr og apparater så du nemt kan få testet eller opmålt komponenter og produkter.

Simulering
Nogle problemstillinger er bare nemmere at simulere end at teste og evaluere fysisk. Hvor meget udbøjer konstruktionen? Hvor meget vil det hjælpe hvis ændrer på den her del? Hvordan er flowet igennem det her? Nogle gange kan man få en helt ny forståelse for et koncept  eller produkt ved at simulere dets tilstande.

PRODUKTION

3D Print og CNC Bearbejdning
Hos MH Tech har vi værkstedet fuldt af 3D printere og CNC maskiner. De kan jo lige så godt blive brugt til noget. Så hvis du lige står og mangler et emne så hjælper vi gerne. Og ofte til en pris og leveringstid som du ikke får andre sted. Vi vejleder også gerne om muligheder og forbehold ved de forskellige produktionsmetoder.

Sourcing
Har du udfordringer med at skaffe en specifik komponent til den helt rigtige pris? Så lad MH Tech se om ikke vi kan opsnuse den rigtige leverandør for netop dig. Vi har kontakt til mange producenter af alt mellem himmel og jord, og har stor erfaring med både danske, europæiske og asiatiske leverandører.

DFM & DFA
Det kan ofte være svært at vide hvad der i praksis vil gøre produktionen af en komponent eller produkt billigere. Nogle gange handler det bare om at ændre et par detaljer i designet. Andre gange kræver det en mere grundlæggende ændring af konceptet eller strukturen af produktionen. MH Tech hjælper med at optimere dit produkt så du kan spare tid og arbejdskraft ved produktionen af dit produkt.

Produktionsopstart
Overgangen fra produktudvikling til produktionsopstart kan være krævende og har mange faldgrupper hvis man ikke har prøvet det før. MH Tech har erfaring med produktioner gennem mange forskelligartede projekter, og vi kan hjælpe med design, implementering og skalering af din produktion.